Main Content

TRANSFER NEWS (5.10.): Eriksen do Realu a Modrič do Spurs?

sobota, 5. október 2019 15:45 | Autor: Jakub Vaverka

Luka Modrič
Luka Modrič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Kanté už v lete?

Real Madrid údajne nemieni s N´Golom Kantém na nič čakať a rád by tohto francúzskeho majstra sveta získal pre svoje služby už v letnom prestupovom období. Kanté je najväčšou hviezdou londýnskej Chelsea a veľmi žiadaným futbalistom.

Eriksen za Modriča?

Medzi Realom Madrid a Tottenhamom Hotspur by v úvode budúceho kalendárneho roka mohlo dôjsť k výmene hráčov. Konkrétne do Španielska by putoval Christian Eriksen a opačným smerom by sa po rokoch vrátil Luka Modrič.

McGinn a United?

Legendárny tréner Sir Alex Ferguson údajne pre Manchester United skautuje talentovaného mladíka Johna McGinna, ktorý v tejto sezóne podáva v drese Aston Villy kvalitné výkony v náročnej Premier League.

Wilson blízko

Momentálne je údajne reálnejšie, že Manchester United v januárovom prestupovom okne získa Calluma Wilsona z Bournemouthu ako Maria Mandžukiča z Juventusu Turín. Wilsonovou výhodou je, že pozná Premier League.

Ozil asi dohral

Momentálne to vyzerá, že nemecký stredopoliar Mesut Ozil v londýnskom Arsenale dohral. Samozrejme, situácia sa môže vždy zmeniť, ale španielsky tréner Unai Emery tomuto hráčovi absolútne neverí.

Haaland v hľadáčiku LFC

Nórsky futbalový zázrak Erling Haaland z rakúskeho Red Bull Salzburg upútal svojimi výkonmi skautov anglického Liverpoolu FC. Úradujúci víťaz Ligy majstrov by rád získal futbalistu, ktorý by mal byť nástupcom Zlatana Ibrahimoviča.