Main Content

Posledný šláger Inter - Juventus prepísal rekord

sobota, 5. október 2019 14:18 | Autor: TASR

Cristiano Ronaldo (vpredu)
Cristiano Ronaldo (vpredu) | zdroj: TASR

Miláno 5. októbra (TASR) - Nedeľný šláger 7. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže medzi Interom Miláno a Juventusom Turín zlomil rekord ešte pred jeho samotným začiatkom.

Talianske médiá informovali, že príjem z predaja vstupeniek dosiahol 6,5 milióna eur, čo je historicky najvyššia čiastka na štadióne Giuseppeho Meazzu.

Rekord sa podarilo prekonať napriek tomu, že z bezpečnostných dôvodov nebude sprístupnených 2350 sedadiel. Duel prvého s druhým tímom tabuľky tak bude sledovať 75-tisícový dav. Ceny vstupeniek sa pohybovali od 55 do 450 eur.

Duel, v ktorom by sa mal v drese Interu predstaviť aj slovenský reprezentačný stopér Milan Škriniar, rozhodne o tom, či domáci budú aj naďalej stopercentní, alebo prepustia líderskú pozíciu úradujúcemu majstrovi. Špeciálnu príchuť bude mať pre trénera Interu Antonia Conteho, ktorý v minulosti s Juventusom získal ako hráč trofej pre víťaza Ligy majstrov a päť ligových titulov. K nim pridal ďalšie tri ako tréner. Úvodný výkop je na programe v nedeľu 6. októbra o 20.45 SELČ.