Main Content

Bývalá hviezda: Toto je najhorší Manchester United za desaťročia

piatok, 4. október 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester United
Manchester United | zdroj: S7, pixabay.com

Pomaly neprejde deň bez toho, aby si jeden z futbalových expertov alebo bývalých hráčov nekopol do Manchestru United. Red Devils včera remizovali v holandskom Alkmaare 0:0. Na bránu súpera nevystrelili ani raz. Nedarí sa im ani v klube.

Michael Owen odohral v Manchestri United len približne tridsať zápasov, ale na ostrovoch patrí rešpektovanú futbalovú persónu. Veď hral za reprezentáciu, Liverpool či Real Madrid. Situácia v klube na Old Trafforde ho znepokojuje.

Michael Owen
Michael Owen | zdroj: eFotbal.cz, foto SITA

„Povedal by som, že Manchester United je klub zo stredu tabuľky. Nemyslím si, že tento rok skončia v najlepšej šestke v Premier League,“ povedal Owen pre BT Sport. „Myslím si, že v prvej polovici budú, ale už len to, že máme túto debatu je znepokojujúce, no nie? 

„Toto musí byť najhorší Manchester United za desaťročia. Nemám pravdu? Odkedy Sir Alex Ferguson prevzal klub. Už sa im to deje roky. Poviete si, že to predsa nemôže byť horšie a predsa je,“ nešetril bývalý futbalista kritikov.

„To, čo chcem povedať je, že Solskjaer klub oslabil. Urobil rozhodnutia, zbavil sa hráčov a možno klub posunul. Ale či ho posunul tam, kam chcel, to je otázne. Poslať preč mená ako Herrera, Darmian, Sanchez či Smalling bolo krokom späť,“ zakončil.