Main Content

TRANSFER NEWS (3.10.): Prečo Gabriel Jesus nehrá za Bayern?

štvrtok, 3. október 2019 09:47 | Autor: Jakub Vaverka

Gabriel Jesus
Gabriel Jesus | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Jesus mohol odísť do Bayernu

Podľa nemeckej tlače bol Bayern Mníchov v letnom prestupovom období veľmi blízko k angažovaniu Gabriela Jesusa z Manchestru City. Bavori mali reálnu šancu získať tohto kvalitného zakončovateľa, ale odmietli túto možnosť.

Willian novú zmluvu nedostane

Aj napriek tomu, že Barcelona monitoruje situáciu okolo brazílskeho reprezentanta Williana, Chelsea stále neplánuje tomuto futbalistovi ponúknuť nový kontrakt. Reálne hrozí, že Willian v lete z klubu odíde zadarmo.

Odegaard a Manchester United?

Martin Odegaard si vďaka kvalitným výkonom v španielskom Reale Sociedad získava pozornosť. V Baskicku hosťuje z Realu Madrid, kde doposiaľ nedostal poriadnu šancu. Získať by ho najnovšie chcel Manchester United.

Nový stopér pre Arsenal?

Londýnsky Arsenal cíti, že defenzívna formácia nefunguje tak, ako by mala, preto manažment hľadá vhodné posily. Novou akvizíciou by sa už v zimnom prestupovom období mohol stať Dayot Upamecano z nemeckého RB Lipsko.

Budúcnosť Kanea je nejasná

The Times píše, že budúcnosť anglického reprezentačného kapitána Harryho Kanea nemusí byť v Tottenhame Hotspur. Kane údajne cíti, že by chcel v kariére skúsiť aj niečo nové. Ak Spurs nezačnú vyhrávať trofeje a tituly, zrejme Kanea neudržia.

Maddison pod drobnohľadom

James Maddison, ktorý sa dostal do anglickej reprezentácie a podáva kvalitné výkony v drese Leicestru City, je podľa dostupných informácií pod drobnohľadom Manchestru United. Red Devils by sa tento typ futbalistu hodil.