Main Content

TRANSFER NEWS (1.10.): Real Madrid má na lane supertalent z Argentíny

utorok, 1. október 2019 08:57 | Autor: Jakub Vaverka

Real Madrid
Real Madrid | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Nová zmluva?

Dlho sa špekulovalo, že by mohol Jan Vertonghen v roku 2020 odísť z Tottenhamu Hotspur, ale podľa dostupných informácií začal tento belgický obranca rokovať s vedením Kohútov o predĺžení aktuálneho kontraktu.

Mandžukič je k dispozícii

Chorvátsky útočník Mario Mandžukič, ktorý nedostáva šancu v Juventuse Turín a rád by zmenil dres, je vraj k dispozícii Manchestru United už v januárovom prestupovom období. Red Devils potrebujú nového zakončovateľa.

Honda sa ponúka

Keisuke Honda, japonský reprezentant, ktorý má za sebou nepodarené pôsobenie v austrálskom Melbourne, sám seba na sociálnej sieti Twitter ponúka európskym klubom. Už stihol týmto spôsobom osloviť AC Miláno a Manchester United.

Sensi za 22M?

Stefano Sensi, ktorý je v tejto sezóne na hosťovaní zo Sassuola v Interi Miláno, by sa mohol vďaka výborným výkonom sťahovať na San Siro natrvalo. Sassuolo by mohlo na jeho odchode zarobiť 22 miliónov eur.

Sotil neodíde

AFC Fiorentina nechce, aby talentovaný mladík Ricardo Sotil odišiel z klubu, preto v týchto chvíľach rieši nový kontrakt pre nádejného krídelníka. Sotil je už niekoľko týždňov v hľadáčiku Tottenhamu Hotspur.

Palacios do Realu?

Exequiel Palacios, 20-ročný mladík, ktorý sa už stihol stať hviezdou argentínskeho River Plate, by mohol odísť do Európy, kde sa o jeho služby eminentne zaujíma Real Madrid. Los Blancos by chceli Palaciosa dotiahnuť už budúci rok.