Main Content

TRANSFER NEWS (30.9.): Liverpool chce získať mladú hviezdu Ajaxu

pondelok, 30. september 2019 09:10 | Autor: Jakub Vaverka

Liverpool FC
Liverpool FC | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Rozumný výber

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer si uvedomuje, že nový útočník je pre Red Devils potrebný. Nórsky lodivod ale jedným dychom dodáva, že to musí byť hráč, ktorý do klubu zapadne, aby bol naozaj platný.

Willian zadarmo?

Willianov kontrakt v Chelsea vyprší v roku 2020, pričom vedenie Modrých nechce tomuto brazílskemu krídlu predĺžiť zmluvu. Preto reálne hrozí, že hráč s číslom 10 na chrbte by mohol v lete odísť zadarmo.

Neres a LFC?

Liverpool sleduje situáciu na prestupovom trhu, pričom víťaz Ligy majstrov monitoruje mladého Davida Neresa z holandského Ajaxu Amsterdam. Neres patril v minulej sezóne medzi najlepších hráčov tohto giganta z Holandska.

Mertens na odchode?

Belgický reprezentant Dries Mertens sa vraj zatiaľ nedokázal dohodnúť s talianskym SSC Neapol na novej zmluve, čo podporuje špekulácie, ktoré tvrdia, že počas nasledujúceho kalendárneho roka by mohol odísť niekam inam.

Meunier do Talianska?

Taliansky majster Juventus Turín má záujem o Thomasa Meuniera z francúzskeho Parížu Saint-Germain. Meunier je univerzálny obranca, ktorého Zebry sledujú už niekoľko týždňov. Súčasťou dohody by mohol byť bek Starej Dámy Mattia De Sciglio.

Soyuncu a City?

Obranca Leicestru City Caglar Soyuncu je v hľadáčiku anglického majstra Manchestru City. Sky Blues po zraneniach dôležitých bekov hľadajú možnosti ako vystužiť defenzívnu formáciu pred nabitými týždňami.