Main Content

TRANSFER NEWS (29.9.): Emre Can z Juventusu do PSG?

nedeľa, 29. september 2019 11:03 | Autor: Jakub Vaverka

Emre Can
Emre Can | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Southgate trénerom Spurs?

Ak Tottenham Hotspur príde o argentínskeho trénera Mauricia Pochettina, prvou voľbou Kohútov na uvoľnený post bude Gareth Southgate. Háčik je ale v tom, že Southgate trénuje Anglicko a na tomto poste je veľmi úspešný.

Willian v roku 2020?

minulom kalendárnom roku sa Barcelona usilovala o brazílske krídlo Williana, ale Chelsea ho odmietla predať. Ukazuje sa, že k podobnému interesu by mohlo dôjsť aj počas budúceho roka 2020. Všetky zainteresované strany mlčia.

Barca sledovala Lindelofa

Victor Lindelof, ktorý iba nedávno podpísal s Manchestrom United novú zmluvu, mohol v letnom transferovom období odísť do FC Barcelona. Katalánsky veľkoklub totiž podrobne monitoroval situáciu okolo tohto Švéda.

Can na lane PSG

Emre Can nie je spokojný so svojou pozíciou v Juventuse Turín, preto rozmýšľa nad alternatívami, ktoré má. Nemecký reprezentant by vraj v zimnom transferovom okne mohol odísť do Ligue 1, kde ho sleduje PSG.

Van De Beek do roku 2022?

Donny Van De Beek, ktorý bol v lete na odchode z Ajaxu Amsterdam do Realu Madrid, by mal s holandským veľkoklubom predĺžiť kontrakt do roku 2022. Van De Beek chce pravidelne hrávať, to je preňho najpodstatnejšie.

City musia nakupovať

Gary Neville, bývalý futbalista a dnes analytik, si myslí, že Manchester City musí v zimnom transferovom okne nakupovať. Zranenia totiž podľa Nevillea spôsobili, že aktuálny káder Sky Blues potrebuje kvôli bojom v Premier League a v Lige majstrov novú vzpruhu.