Main Content

TRANSFER NEWS (28.9.): Mandžukič a Manchester United?

sobota, 28. september 2019 14:03 | Autor: Jakub Vaverka

Mario Mandžukič
Mario Mandžukič | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bayern stále sleduje Saného

Leroy Sané bol v lete na lane Bayernu Mníchov, ale aj vinou zranenia jeho transfer do nemeckej Bundesligy stroskotal. Manchester City by o jeho služby prišiel len veľmi nerád, ale Bavori sa zatiaľ nevzdávajú.

City nebudú nakupovať

Tréner Manchestru City Pep Guardiola na tlačovej konferencii uviedol, že Sky Blues nebudú v zimnom transferovom okne nakupovať. Aj to aj napriek tomu, že anglický majster má značné problémy na stopérskom poste.

Tarkowski dres meniť nechce

James Tarkowski už dlhšie patrí medzi najžiadanejších obrancov v Premier League. Získať ho chcel napríklad Liverpool. Tarkowski povedal, že v Burnley, kde je oporou, je šťastný a nechystá sa meniť dres.

Vyšší plat pre Paula Pogbu?

Manchester United robí všetko preto, aby Paul Pogba ostal v klube aj v nasledujúcich rokoch. Potvrdzujú to rokovania o novej zmluve, na základe ktorej by si mal tento Francúz finančne výrazne prilepšiť.

Prestupy ovplyvnili Spurs

Útočník Harry Kane hovorí, že letné transferové okno, špekulácie a prestupy ovplyvnili Tottenham Hotspur v úvode nového ročníka v negatívnom zmysle. Dôvodom je fakt, že okolo Kohútov bola neistota až do konca augusta.

Mandžukiča láka Manchester

Chorvátsky útočník Mario Mandžukič už nechce odísť do Kataru, ale stále platí, že by chcel opustiť Juventus Turín, kde prakticky nenastupuje. Tohto zakončovateľa láka záujem anglického Manchestru United.