Main Content

Novinky z futbalového sveta (9.11.)

streda, 9. november 2011 19:37 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (9.11.)
Novinky z futbalového sveta (9.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Opäť Tévez

Argentínsky hriešnik Carlos Tévez, s ktorým to ide od hádky s trénerom Robertom Mancinim dolu vodou si „priklincoval ďalší klinec do rakvy.“ Bez povolenia totiž odletel do rodnej krajiny a nikomu v Citizens o tom nedal vedieť.

Viac informácií tu >>

Hazard iba do Realu

Belgický klenot v službách LOSC Lille Eden Hazard sa vyjadril, že ponuky všetkých tímov bez mihnutia oka odmietne až na jednu výnimku. Je ochotný prestúpiť iba do Realu Madrid.

Štadión na obzore?

Majiteľ Slovana Ivan Kmotrík predstavil návrh na výstavbu nového štadióna v Bratislave. Je to síce beh na dlhú trať, ale treba povedať, že to vyzerá sľubne. Svoj súhlas sľúbil aj primátor hlavného mesta Milan Ftáčnik.

Drogba to nebude

V kuloároch sa objavili správy o tom, že v zimnom prestupovom termíne by mohol Didier Drogba posilniť káder úradujúceho majstra Talianska AC Miláno. Podľa aktuálnych informácii je však tento scenár veľmi málo pravdepodobný.

PSG na 1. mieste

Paríž Saint Germain je v najnavštevovanejším tímom v rámci celej Ligue 1. Parížsky Park Princov alebo Park des Princes navštevuje v priemere 41 067 divákov.