Main Content

TRANSFER NEWS (22.9.): Lucas Moura do Manchestru United? Higuaín a nová zmluva?

nedeľa, 22. september 2019 11:17 | Autor: Jakub Vaverka

Gonzalo Higuaín
Gonzalo Higuaín | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zaha vysvetľoval

Wilfried Zaha uznal, že v lete sa stalo, čo sa stalo, že sa mu nepáčili určité veci, a preto zároveň chcel z klubu odísť. Útočník Crystal Palace ale zároveň priznal, že je v kádri The Eagles šťastný a momentálne sa sústreďuje na futbal.

Zidane chcel Eriksena

Zinedine Zidane je nespokojný, pretože rátal s tým, že klubové vedenie v letnom prestupovom období privedie Christiana Eriksena z Tottenhamu Hotspur. Súčasnému Los Blancos chýba potrebná Dánova kreativita.

Higuaín a nová zmluva

Aj keď Gonzalo Higuaín pôvodne v Juventuse Turín nemá miesto, tréner Maurizio Sarri je s jeho výkonmi spokojný a aktuálne to vyzerá tak, že tento argentínsky zakončovateľ dostane v Starej Dáme nový kontrakt.

Hysaj najskôr v lete

Tréner Chelsea Frank Lampard vzhliada koniec zákazu prestupov. Jedným z hráčov, ktorý by mohol v letnom prestupovom období na Stamford Bridge prísť je Elseid Hysaj. Krajný obranca, ktorý podáva kvalitné výkony v SSC Neapol.

Mustafi ráta so všetkým

Obranca Shkodran Mustafi chcel v lete z Arsenalu odísť, ale klub to neumožnil, pričom tento nemecký obranca je momentálne otvorený všetkých záležitostiam. Konkrétne tomu, že na Emirates Stadium ostane, a aj že v zime odíde.

Dier a Moura do MU?

Manchester United zvažuje, že v zimnom transferovom okne zabojuje o anglického reprezentanta Erica Diera a o brazílskeho útočníka Lucasa Mouru. Obaja sú momentálne futbalistami konkurenčného Tottenhamu.