Main Content

TRANSFER NEWS (21.9.): Traja adepti na post trénera Realu Madrid

sobota, 21. september 2019 09:25 | Autor: Jakub Vaverka

Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Traja adepti

Ak Real Madrid prepustí Zinedinea Zidanea, momentálne sú vraj traja adepti na jeho nahradenie. Konkrétne sa hovorí o Xabim Alonsovi, Massimilianovi Allegrim a Josém Mourinhovi. Favoritom by vraj mal byť Mourinho.

Mourinho má jasno

Tréner José Mourinho, ktorý je momentálne bez klubu, reagoval na prestupové špekulácie, ktoré ho spájajú s možnosťou ísť do Realu Madrid. Portugalčan povedal, že jednoducho nemôže trénovať tím, ktorý už má trénera.

Záujem o duo FCB

Anglické kluby Manchester United a Arsenal sa zaujímajú o dvojicu hráčov FC Barcelona. Konkrétne o chorvátskeho stredopoliara Ivana Rakitiča a francúzskeho stopéra Samuela Umtitiho. Obaja by mali byť na predaj.

Hudson-Odoi bol priorita

Tréner Chelsea Frank Lampard prezradil, že predĺženie kontraktu s anglickým útočníkom Callumom Hudsonom-Odoiom bolo jednou z hlavných priorít vedenia The Blues na toto obdobie. Novú zmluvu by mali dostať aj Tammy Abraham a Fikayo Tomori.

Nová zmluva pre Moutinha?

Portugalský reprezentant Joao Moutinho je šťastný v anglickom klube Wolverhampton Wanderers a rád by s Vlkmi podpísal nový kontrakt. Podobne to vidia aj Wolves, ktorí pre Moutinha novú zmluvu skutočne chystajú.