Main Content

Vyhliadol si Manchester United nového trénera?

piatok, 20. september 2019 12:44 | Autor: Jakub Vaverka

Manchester united - tréner koláž
Manchester united - tréner koláž | zdroj: TASR, Pixabay

Manchester United nemá za sebou najlepšie obdobie a pomaly sa začína špekulovať, či nie sú zrátané dni nórskeho trénera Ole Gunnara Solskjaera.

Vedenie Manchestru United je so Solskjaerom trpezlivé, ale aj to iba do určitej miery. Klub chce hrať Ligu majstrov, chce bojovať o anglický titul. Či je na to teraz pripravený, o tom môžeme iba polemizovať. Posledné reporty ale naznačujú, že Nór nemá až takú istotu, ako by sa mohlo zdať.

V hľadáčiku Red Devils sa totiž ocitol Thomas Tuchel. Nenápadný nemecký kormidelník, ktorý robil dobrú prácu v Borussii Dortmund a teraz sa snaží skrotiť hviezdy v parížskom PSG. Parížania majú za sebou výborný zápas proti Realu Madrid, ktorý skončil 3:0.

Le 10 Sport ale hlása, že ak PSG nevyhrá Ligu majstrov, Tuchel zrejme dostane výpoveď. Hovoriť o tom, či sa to podarí, je momentálne priskoro. Avšak, nereálne to rozhodne nie je.

"Manchester United začal sledovať Thomasa Tuchela, ktorý by mohol prísť na Old Trafford, ak sa klub nedostane do Ligy majstrov, čo by znamenalo výpoveď pre Ole Gunnara Solskjaera," domnievajú sa francúzski novinári.