Main Content

Blíži sa odvolanie Zinedinea Zidanea z funkcie trénera Realu Madrid?

štvrtok, 19. september 2019 09:17 | Autor: Jakub Vaverka

Zinedine Zidane, Real Madrid
Zinedine Zidane, Real Madrid | zdroj: TASR

Časy, kedy bol Zinedine Zidane ako žijúca legenda na trénerskej stoličke Realu Madrid nedotknuteľný, sú dávno preč. Francúzsky kouč musí byť na pozore. Údajne totiž nechýba veľa a klub sa s ním môže rozlúčiť.

Real Madrid prehral v Lige majstrov na ihrisku PSG 0:3 a to je prehra, na ktorú fanúšikovia Bieleho Baletu nie sú zvyknutí. Niet sa im čo čudovať, je síce logické, že aj Biely Balet z času na čas prehrá, ale nie takýmto spôsobom.

The Sun priniesol report, ktorý je pre trénera Zinedinea Zidanea znepokojivý. „Skupina fanúšikov Realu Madrid počas zápasu v Paríži otvorene žiadala, aby Zinedine Zidane odstúpil z pozície trénera,“ píše britský plátok. 

Samozrejme, niekoľko fanúšikov nerozhoduje o trénerovej budúcnosti, ale v Reale Madrid sa niečo deje. Klubu chýba iskra a nepredvádza ani zďaleka výkony, na aké sme u Los Blancos zvyknutí. Svedčí to aj o návštevnosti.

Na domáce zápasy na štadióne Santiaga Bernabeua, na ktoré sa zmestí niečo málo pod 90 tisíc priaznivcov, chodí v poslednom období približne 60 tisíc. Tisíce voľných miest vidieť a cítiť na hre Realu.