Main Content

Eden Hazard prišiel do Realu Madrid v nesprávnom čase

štvrtok, 19. september 2019 09:09 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Splnil si detský sen. Eden Hazard odmalička sníval, že prestúpi do Realu Madrid. Teraz je to realitou, ale v Madride nepanuje pohoda a Belgičan sa na ihrisku hľadá.

Real Madrid vstúpil do novej sezóny Ligy majstrov katastrofálne. Biely Balet prehral v Paríži s PSG 3:0 a horšie ako výsledok bolo celkové predstavenie Merengues. Výkon bez väčšieho nasadenia a myšlienky. Nepomohol ani Eden Hazard, ktorý nastúpil v základnej zostave.

Stomiliónová posila z Chelsea je po zranení plne fit, ale zatiaľ spojenie Hazard – Madrid nevyzerá ani zďaleka idylicky. „Keď idete do nového klubu, ešte k tomu do Realu Madrid, musíte si vybojovať pozíciu v mužstve, aby vám spoluhráči posielali lopty,“ začal niekdajší obranca Manchestru United Rio Ferdinand.

„Hazard musí zaberať na tréningoch, aj v ostrých zápasoch. Obávam sa, že do Realu Madrid prišiel v zlom čase,“ povedal Ferdinand pre BT Sport„Tento tím starne, nie je na ceste nahor. Real Madrid momentálne nemá veľkú iskru. Toto sa dotkne aj Hazarda a v dlhodobom horizonte sa to na ňom podpíše,“ zakončil.

„Hazard v Chelsea pôsobil ako jeden z piatich najlepších futbalistov na svete, ale v Reale Madrid tak rozhodne nevyzeral. V Chelsea bol hlavnou postavou a dostával lopty. V Madride sa toho nedočká, kým si to nezaslúži,“ pridal svoj názor bývalý útočník Peter Crouch.