Main Content

TRANSFER NEWS (19.9.): Posila pre Liverpool? Nové zmluvy v Chelsea a United

štvrtok, 19. september 2019 09:02 | Autor: Jakub Vaverka

Gabi a Kai Havertz
Gabi a Kai Havertz | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Zmluvy pre Lingarda a Greenwooda

Mladík Max Greenwood a jedna z opôr Manchestru United Jesse Lingard by už čoskoro mohli podpísať na Old Trafford nové zmluvy. Red Devils nechcú prísť o túto dvojicu hráčov, preto vraj začali rokovania o nových dohodách.

Kontrakty pre Abrahama a Tomoriho

Vedenie Chelsea je veľmi spokojné s výkonmi mladíkom Tammyho Abrahama a Fikaya Tomoriho, pričom The Blues by radi s touto dvojicou podpísali výhodnejšie a dlhodobé kontrakty. Vyzerá to tak, že obe strany sa rýchlo dohodnú.

Sancho nevie predpokladať budúcnosť

Anglický reprezentant Jadon Sancho, ktorý je aj napriek mladému veku vo veľkom centre pozornosti, povedal, že nevie predpokladať, aká bude jeho futbalová budúcnosť. Nepoprel tak, že by sa mohol vrátiť do Premier League, kde ho loví Manchester United.

Olivier Giroud do Interu Miláno?

Francúzsky útočník Olivier Giroud, ktorý nepatrí v londýnskej Chelsea do základnej zostavy, údajne môže v zime odísť do talianskej Serie A. O zakončovateľa, ktorý si okrem Premier League vyskúšal aj Ligue 1, má záujem Inter Miláno.

Lindelof 2024

Rokovania sú na konci. Švédsky obranca Victor Lindelof sa dohodol s Manchestrom United na novej zmluve, ktorá bude platná do roku 2024. Lindelof povedal, že je veľmi rád, že môže pokračovať na Old Trafford, pretože Manchester je jeho domov.

Havertz pod drobnohľadom LFC

Liverpool sa v letnom prestupovom období síce príliš neposilnil, ale v zime to už platiť nemusí. Úradujúci víťaz Ligy majstrov pozorne sleduje situáciu okolo talentovaného mladíka Kaia Havertza z nemeckého Bayeru Leverkusen.