Main Content

PL FOCUS 7: JE PREHRA PO 9 MESIACOCH KATASTROFOU?

streda, 18. september 2019 15:24 | Autor: Branko Cap / Premier Sport

Pep Guardiola
Pep Guardiola | zdroj: TASR

Zvykli sme si. Manchester City vyhráva. Remizuje. Ale keď prehrá, je z toho senzácia.

V tomto prípade určite, lebo to bol ligový duel u nováčika súťaže. Kurz na výhru majstra na úrovni 1,14. Tutovka.

Ale vo futbale sa občas udejú zázraky. Citizens inkasovali tri góly po troch strelách na bránu. Hráč mesiaca August Pukki sa opäť presadil a celkovo má už na konte 6 gólov po piatich kolách. Ale blysol sa aj stredopoliar E. Buendia, ktorý v úvodných piatich zápasov asistoval už 4-krát, čo sa naposledy podarilo E. Hazardovi ešte v roku 2012. (Norwich – ManCity 3:2).

Sedemgólová prestrelka sa odohrala na Moulinex Stadium. Chelsea sa hecla k prekvapujúcemu výsledku a T. Abraham dokonca k premiérovému hetriku. Mimochodom M. Mount, T. Abraham a F. Tomori sú traja domáci juniori (pod 21 rokov), ktorí už skórovali, čo sa „The Blues“ naposledy podarilo v sezóne 1992/93. (Wolverhampton – Chelsea 2:5).

Arsenal zase raz zabudol, že futbal sa hrá na dva polčasy. Aubameyang síce streli dva góly, ale Sokratis a Luiz zlyhali na plnej čiare. Na smiech. Taký bol výkon hostí v druhom polčase na Vicarage Road. Vlastnými chybami ponúkli Watfordu nádej na výhru, favorit bol napokon rád, že jasne rozohraný zápas neprehral. (Watford + Arsenal 2:2).

Match of the Week sa odohrá tentokrát na Stamford Bridge. The Blues a The Reds majú vzácne vyrovnané štatistiky: 54 duelov, po 20 výhier na oboch stranách a 14 remíz. Bude pokračovať „heavy metal“ hostí, alebo sa ich víťazná jazda zastaví? Sledujte šláger Chelsea – Liverpool od 17:00 exkluzívne na PREMIER SPORT.

Ak chcete vedieť, kto sa stal víťazom našej ankety „Gól mesiaca August“, alebo aké futbalové dvojičky sú kamarátmi nielen na trávniku, pozrite si televízne vydanie PL Focus v premiére v utorok od 20:30 iba na PREMIER SPORT.

PRENOSY ZO 6. KOLA PREMIER LEAGUE NA PREMIER SPORT

Piatok 20.9.
20:55 Southampton – Bournemouth (M. Lukáč)

Sobota 21.9.
13:25 Leicester – Tottenham (M. Lukáč)
18:25 Newcastle – Brighton (M. Skáčik)
20:30 Manchester City – Watford (M. Lukáč)
22:25 Everton – Sheffield United (F. Mentel)

Nedeľa 22.9.
14:55 West Ham – Manchester United (V. Kaiser)
17:00 Chelsea – Liverpool (M. Lukáč a V. Kaiser, v Štúdiu PL privíta Marek Skáčik Stanislava Grigu)