Main Content

Nádherný gól alebo sex? Cristiano Ronaldo má jasno

streda, 18. september 2019 11:13 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo | zdroj: TASR

Portugalský klenot Cristiano Ronaldo odpovedá novinárom na rôzne otázky. V jednom z posledných vyjadrení sa dostal do tém, o ktorých väčšinou nehovorí.

V sezóne 2017/2018, keď Real Madrid nastúpil vo štvrťfinále proti Juventusu Turín, Cristiano Ronaldo v Taliansku skóroval nádhernými nožničkami. Tento gól sa zaradil medzi najkrajšie v jeho živote. Biely Balet následne dokráčal k triumfu v celej súťaži.

34-ročný Portugalčan dostal otázku, či to bol najkrajší pocit v jeho živote. Faktom totiž je, že Ronaldovi vtedy tlieskali všetci. Nielen priaznivci Bieleho Baletu, ale aj domáci fanúšikovia Starej Dámy.

V interview pre ITV prezradil, že to nebolo to najlepšie, čo v živote zažil. „Nie nie, v porovnaní s tým, čo robíme s mojou Geo, tak rozhodne nie,“ rozosmial sa CR7.

„Snažil som sa dať taký gól už dlhé roky. Skóroval som možno 700 gólov, ale nie takýto. Konečne sa mi to podarilo. Navyše, bolo to proti Gigimu Buffonovi v Lige majstrov proti Juventus Turín. Bolo to nádherné,“ priznal rodák z ostrova Madeira.