Main Content

TRANSFER NEWS (18.9.): Nová zmluva pre Fatiho, Matič a BVB?

streda, 18. september 2019 10:23 | Autor: Jakub Vaverka

Daley Blind a Nemanja Matic
Daley Blind a Nemanja Matic | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Van Dijk predĺžiť nechce

Vedenie Liverpoolu sa v týchto dňoch snažilo predĺžiť zmluvu s holandským stopérom Virgilom Van Dijkom, ale samotný futbalista momentálne nemá o rokovania o novom kontrakte záujem. Rád by sa sústredil na sezónu.

Sancho sa nikam nechystá

Jadon Sancho, ktorý je v hľadáčiku Manchestru United, podľa všetkého v dohľadnej dobe neodíde z Borussie Dortmund. Vedenie nemeckého klubu totiž nechce ani len rokovať o tom, že by o nádejného Angličana prišlo.

Fati dostane novú zmluvu

Ansu Fati, ktorý v tejto sezóne v 16 rokoch hráva za prvý tím FC Barcelona, dostane podľa dostupných správ nový kontrakt, ktorý by mal jeho najbližšiu budúcnosť spojiť s katalánskym gigantom. Fati si rovnako tak polepší po finančnej stránke.

Matič v hľadáčiku Dortmundu

Nemanja Matič, ktorý v tejto sezóne pod vedením Oleho Gunnara Solskjaera v Manchestri United nedostáva prakticky nijaké šance, je spájaný s odchodom do nemeckej Bundesligy. Záujem o jeho služby má Borussia Dortmund.

Lloris a Amerika?

Francúzsky brankár Hugo Lloris je momentálne v Tottenhame Hotspur spokojný, ale údajne pripustil, že by sa v budúcnosti nebránil odchodu do americkej súťaže Major League Soccer. Údajne ho táto liga veľmi láka.

Trojica v boji o Ruiza

Trojica Real Madrid, FC Barcelona a Liverpool bojuje o Fabiana Ruiza, ktorý patrí medzi hlavné opory SSC Neapol. Ruiz po svojom prestupe zo španielskeho Realu Betis predvádza v drese Partenopei veľmi kvalitné výkony.