Main Content

VÝBORNÁ SPRÁVA: Makhmud Muradov podpísal zmluvu s UFC!

utorok, 17. september 2019 09:48 | Autor: Jakub Vaverka

Makhmud Muradov
Makhmud Muradov | zdroj: Oktagon MMA

Bojovník MMA Makhmud Muradov, ktorý si vybudoval meno v československých organizáciách Oktagon a XFN, sa dočkal veľkej pocty. Zmluvu s ním podpísala najväčšia MMA organizácia na svete - UFC.

Makhmud Muradov pochádza z Uzbekistanu, ale veľkú časť svojho života spojil s Českou republikou. V poslednom období patril medzi najväčšie hviezdy organizácie Oktagon a nahlas sa hovorilo o tom, že by sa skôr či neskôr mal dostať do vytúženého UFC.

Aj v dávnejšom rozhovore pre náš portál "Mach" povedal, že jeho cieľom je UFC a nepochybuje o tom, že keď bude pokračovať v tvrdej práci, úspech sa dostaví. Teraz sa dočkal. "Dnes oficiálne podpísaná zmluva s UFC na 4 zápasy. Nemôžem tomu uveriť, môj sen sa stal realitou. Neviem, čo viac mám povedať, som vďačný a šťastný. Ďakujem všetkým, ktorí mi verili, ktorí mi veria a podporujú ma. Prvý Uzbek v histórii UFC. Ideme si po ďalšiu výhru. Ďakujem všetkým," napísal včera vo večerných hodinách na svoj profil na Instagrame. 

Objavili sa správy, že Muradov by sa mal objaviť už na najbližšom UFC Fight Night v Európe, ktoré je na programe 28.septembra v hlavnom meste Dánska v Kodani.