Main Content

TRANSFER NEWS (17.9.): Newcastle chce riešiť Martina Dúbravku

utorok, 17. september 2019 09:45 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Dúbravka
Martin Dúbravka | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Nová zmluva pre Dúbravku?

Vedenie Newcastlu United je údajne veľmi spokojné s výkonmi slovenského brankára Martina Dúbravku, a preto šéfovia The Magpies začali pracovať na novom kontrakte pre reprezentanta Slovenska. V lete ho chceli získať Juventus, PSG či Aston Villa.

Záujem o Maddisona

Manchester United vzhliada smerom k zimnému prestupovému obdobiu, pričom jedným z hráčov, ktorý by mohol prísť na Old Trafford je James Maddison. Maddison podáva dlhodobo kvalitné výkony v konkurenčnom Leicestri City.

Boj o Sancha

Ďalším hráčom, ktorého chce manažment Manchestru United získať je anglický reprezentant Jadon Sancho. Sancho momentálne patrí medzi najzaujímavejších futbalistov na prestupovom trhu a je oporou nemeckej Borussie Dortmund.

De Gea 2023

Prestupová sága je na konci. Španielsky brankár David De Gea sa dohodol s Manchestrom United na novom kontrakte, ktorý bude platiť do roku 2023. Španiel bol dlhodobo spájaný s odchodom z Old Trafford, ale nakoniec sa rozhodol ostať.

Zmluva pre Kloppa

Vedenie Liverpoolu si uvedomuje, že Jurgen Klopp síce má kontrakt do roku 2022, ale čas rýchlo plynie a klub by si ho rád poistil i na dlhšie obdobie. Nemecký kormidelník vraj začal s The Reds rokovať o predĺžení aktuálnej zmluvy.

Mandžukič a Katar?

Chorvátsky útočník Mario Mandžukič mohol v lete odísť do Kataru, ale rozhodol sa ostať v Juventuse. V Turíne je však do počtu, a preto jeho agent rieši jeho budúcnosť. Vyzerá to tak, že odchod do Kataru by nemusel byť nakoniec vylúčenou záležitosťou.