Main Content

TRANSFER NEWS (16.9.): Liverpool mohol mať miesto Van Dijka Koulibalyho

pondelok, 16. september 2019 12:26 | Autor: Jakub Vaverka

Kalidou Koulibaly
Kalidou Koulibaly | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Eriksen verí v prestup

Španielsky denník Marca píše, že dánsky stredopoliar Christian Eriksen verí, že sa mu podarí prestúpiť do Realu Madrid, ktorý ho chcel získať už v letnom prestupovom období. Eriksen ale nateraz ostal v Tottenhame Hotspur.

Bitka o Matiča

Srbský stredopoliar Nemanja Matič, ktorý nedostáva dostatok príležitostí v Manchestri United by vraj mohol v zimnom prestupovom období odísť do AC Miláno alebo do Interu Miláno. Spomína sa dokonca aj Juventus Turín.

Pogba chce stále odísť

Paul Pogba chce stále odísť z Manchestru United, ale situáciu má komplikovať jeho agent Mino Raiola, ktorý vraj transakciu komplikuje, pretože chce svojho klienta predať, čo najvýhodnejšie a nejde mu ani tak o jeho šťastie.

Willian chce nový kontrakt

Brazílčan Willian, ktorý podáva stabilné výkony, by vraj rád popísal s Chelsea nový kontrakt. Nové londýnske číslo desať vraj je na Stamford Bridge spokojné. Minulý rok sa tohto hráča snažila vykúpiť Barcelona.

Isco do Juventusu?

Taliansky majster Juventus Turín údajne plánuje zimné transferové obdobie a jedným z hráčov, ktorí by sa mohli do Serie A sťahovať je španielsky stredopoliar Isco. Isco je hráčom Realu Madrid, ale nedostáva toľko priestoru, ako by si prial.

Mohol prísť Koulibaly

Objavili sa správy, že ak by Liverpool v zime 2018 nezískal Virgila Van Dijka zo Southamptonu, The Reds by sa boli bývali usilovali o senegalského reprezentanta Kalidoua Koulibalyho, ktorý oblieka dres SSC Neapol.