Main Content

TRANSFER NEWS (15.9.): Získa Barca miesto Neymara Mbappého?

nedeľa, 15. september 2019 09:47 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Radšej Mbappé ako Neymar

Vedenie FC Barcelona pripravuje finančné operácie na budúce leto, pričom šéfovia katalánskeho giganta uvažujú, že výhodnejšie bude pre nich získať z francúzskeho PSG Kyliana Mbappého namiesto Brazílčana Neymara.

Mandžukič odmietol Katar

Chorvátsky útočník Mario Mandžukič priznal, že v letnom transferovom okne mohol odísť do katarskej ligy a výrazne si finančne prilepšiť, ale rozhodol sa, že ostane v talianskom Juventuse Turín a zabojuje o miesto v zostave.

Lallana verí, že ostane

Adam Lallana nepatrí pod Jurgenom Kloppom medzi najväčšie hviezdy Liverpoolu FC, ale verí, že spoľahlivými výkonmi si vyslúžil istotu toho, že ho klub v dohľadnej dobe nepredá. Lallana by rád ostal v Liverpoole čo najdlhšie.

Donnarumma rokuje

Taliansky brankár Gianluigi Donnarumma, ktorý je brankárskou jednotkou AC Miláno, v týchto dňoch údajne rokuje s klubom zo San Sira o novom kontrakte. To neteší dlhý rad záujemcov o jeho služby, ktorí oňho bojujú prakticky každé prestupové obdobie.

SMS do Interu Miláno?

Inter Miláno sa chystá vstúpiť do prestupového súboja o srbského stredopoliara Sergeja Milinkoviča-Saviča, ktorý je oporou konkurenčného Lazia Rím. SMS mal zmeniť dres už niekoľkokrát, ale Orly doposiaľ o jeho služby neprišli.

Kantého presviedčajú

Real Madrid si eminentne brúsi zuby na francúzskeho stredopoliara N´Gola Kantého z londýnskej Chelsea, pričom príchodu tohto sympatického futbalistu majú dopomôcť jeho bývalí spoluhráči Thibaut Courtois a Eden Hazard.