Main Content

TRANSFER NEWS (14.9.): Ostane Eriksen? Bitka o Ruiza z SSC Neapol

sobota, 14. september 2019 14:39 | Autor: Jakub Vaverka

Fabian Ruiz, koláž SSC Neapol
Fabian Ruiz, koláž SSC Neapol | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Alves odmietol Juve a Barcu

Brazílsky obranca Dani Alves, ktorý v lete ako voľný hráč odišiel do Sao Paulo v rodnej krajine, priznal, že mohol ostať v Európe. Záujem o jeho služby mali Juventus Turín a FC Barcelona. Alves ale povedal, že SP mu verilo najviac.

Bitka o Fernandesa

Real Madrid, Tottenham Hotspur a Manchester United. To sú tri kluby, ktoré majú najväčšiu šancu získať Bruna Fernandesa z portugalského Sportingu Lisabon. Fernandes bol na odchode už v lete, ale jeho transfer na poslednú chvíľu stroskotal.

Snaha udržať Eriksena

Vedenie Tottenhamu Hotspur vie, že Christian Eriksen chcel pred sezónou zmeniť dres, ale šéfovia Spurs veria, že Dán by predsa len mohol ostať v Londýne. Preto mu pripravili nový kontrakt, i keď sa nečaká, že ho podpíše. Aspoň nie hneď.

United chcú Maddisona

James Maddison pravidelne predvádza kvalitné výkony v drese Leicestru City a záujem o jeho služby medzi ostatnými klubmi rastie. Maddison sa aktuálne ocitol v hľadáčiku Manchestru United, ktorý by rád získal posilu do záložnej formácie.

De Gea podpíše novú zmluvu

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer podľa vlastných slov absolútne nepochybuje o tom, že španielsky brankár David De Gea predĺži s Červenými Diablami kontrakt. Samotný gólman mlčí, ale rokovania pokračujú aj v týchto dňoch.

Súboj o Ruiza

Jedným z najžiadanejších želiezok na prestupovom trhu je Fabian Ruiz z talianskeho SSC Neapol. Podľa niektorých už prerástol Partenopei aj Serie A, pričom veľký záujem o jeho služby majú hlavne Real Madrid a FC Barcelona.