Main Content

TRANSFER NEWS (13.9.): Kylian Mbappé do Realu Madrid?

piatok, 13. september 2019 09:40 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mbappé v 2021?

Objavili sa reporty, podľa ktorých chystá Real Madrid príchod francúzskeho útočníka Kyliana Mbappého z Parížu Saint-Germain. Dôjsť by k nemu ale nemalo počas nasledujúceho roka, ale až v roku 2021.

De Gea na dobrej ceste

Manchester United v tomto období rokuje so španielskym brankárom Davidom De Geom o novom kontrakte, pričom správy z červenej časti Manchestru hlásajú, že nová dohoda je aktuálne na dobrej ceste.

Williams priznal interes

Útočník Iňaki Williams, ktorý v lete podpísal deväťročný kontrakt s Athleticom Bilbao, priznal, že krátko pred podpisom tejto zmluvy bol v kontakte s Manchestrom United. Williams mal byť súčasťou prestavby Red Devils.

Suarez a Miami?

David Beckham vraj oslovil Luisa Suareza, ktorého čas v FC Barcelona sa blíži ku koncu, aby bol jednou z hlavných tvárí jeho nového futbalového klubu v americkom Miami. Nijaká zo zainteresovaných strán túto možnosť doposiaľ nekomentovala.

Eriksen je spokojný

Tréner Tottenhamu Hotspur Mauricio Pochettino potvrdil, že aj keď sa dánskemu stredopoliarovi Christianovi Eriksenovi nepodarilo v letnom prestupovom období zmeniť dres, je rád, že môže pokračovať v tíme Spurs.

Zaha nie je nespokojný

Kormidelník Crystal Palace Roy Hodgson dementuje informácie, ktoré tvrdili, že útočník Wilfried Zaha už nechce byť súčasťou The Eagles a požiadal o okamžité rozviazanie kontraktu. Nie je tajomstvom, že Zaha chcel v lete odísť.