Main Content

Novinky z futbalového sveta (7.11.)

pondelok, 7. november 2011 14:53 | Autor: Jakub Vaverka

Novinky z futbalového sveta (7.11.)
Novinky z futbalového sveta (7.11.) | zdroj: Jakub Vaverka pre Sport7.sk, foto SITA

Letné prestupové obdobie je už minulosťou, no futbalový svet sa nezastavil ani po 31. auguste. Práve naopak. Zaujímavých noviniek cez sezónu pribúda rýchlym tempom a naša nová rubrika "Novinky z futbalového sveta" vám ich každý deň sumarizuje.

Villa na ostrovy?

V kuloároch sa objavila správa o tom, že londýnska Chelsea by vo svojom tíme rada videl útočníka FC Barcelona Davida Villu. Možný prestup Villu na Stamford Bridge je však viac ako nepravdepodobný, keďže v zostave Pepa Guardiolu zohráva dôležitú úlohu.

Zranený Majtán

V sobotňajšom zápase Corgoň Ligy medzi Žilinou a Senicou musel pre zranenie striedať útočník žlto-zelených Tomáš Majtán. Tréner MŠK Ľuboš Nosický informoval, že najlepší kanonier exmajstra v prebiehajúcej sezóne bude pauzovať minimálne najbližších 6 týždňov.

Už len dvaja

V Premier League ostali už len dva tímy neporazené. Prvým je Manchester City, čo však nikoho neprekvapí, no tým druhým je Newcastle United, ktorému momentálne patrí tretia priečka a na chrbát sa mu pozerá FC Liverpool, Arsenal, Tottenham a dokonca aj Chelsea .

Saviola na odchode?


Vedenie Benficy Lisabon sa vyjadrilo, že by najradšej predalo argentínskeho útočníka Javiera Saviolu, ktorý už dlho nepredvádza také výkony ako v minulosti či už v Reale Madrid alebo v Barcelone. Najbližšiu šancu budú „Orli“ mať v zimnom prestupovom termíne.

Už v stredu

Dovoľujeme si vám pripomenúť, že Corgoň Liga pokračuje v rýchlom tempe a ďalšie kolo, ktoré bude posledné pred reprezentačnou prestávkou je na programe už v stredu.

Česi majú pred barážou problémy

Česká reprezentácia musí vyriešiť do blížiaceho sa barážoveho dvojzápasu s Čiernou Horou o postup na Euro 2012 viaceré zdravotné problémy kľúčových hráčov. Tréner našich západných susedov Bílek netrpezlivo čaká na to, či bude mať k dispozícií Petra Čecha, Milana Baroša, Tomáša Perkharta, Romana Hubníka či Jana Rajnocha.