Main Content

TRANSFER NEWS (11.9.): Gotze a Inter, Dybala a Spurs

streda, 11. september 2019 09:17 | Autor: Jakub Vaverka

Mario Götze
Mario Götze | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Manchester City bez šance

Manchester City hľadá náhradu za zraneného stopéra Aymerica Laporteho a voľba padla na Milana ŠKriniara. Vedenie Interu Miláno ale odkázalo anglickému majstrovi, že existuje šanca nula percent na to, aby Slovák v tejto sezóne odišiel.

Jorginho o štyri roky dlhšie?

Jorginho je v Chelsea veľmi-veľmi spokojný, čo pre médiá potvrdil aj hráčov agent, ktorý zároveň dodal, že taliansky reprezentant s brazílskymi koreňmi by chcel ostať na Stamford Bridge aj počas najbližších štyroch rokov.

Van De Beek a Real Madrid

Donny Van De Beek bol v letnom transferovom okne spájaný s prestupom do Realu Madrid, ale nakoniec sa rozhodol ostať ešte v Ajaxe Amsterdam. Merengues sa ale o jedného z hrdinov minulého ročníka zaujímajú naďalej.

Inter sleduje Gotzeho

Mario Gotze v týchto dňoch rokuje s Borussiou Dortmund o novom kontrakte, ale momentálne sú vraj jednania na bode mrazu. To by chcel využiť milánsky Inter, ktorý sa plánuje v zimnom transferovom okne posilniť.

Pogba má dvere otvorené

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos na tlačovej konferencii priznal, že ak bude mať francúzsky stredopoliar Manchestru United Paul Pogba záujem o prestup do Bieleho Baletu. Dvere bude mať otvorené.

Spurs dúfajú v príchod Dybalu

V letnom prestupovom období finalista Ligy majstrov Tottenham Hotspur vytrvalo bojoval o argentínskeho útočníka Paula Dybalu z Juventusu Turín. Kohúti však neuspeli. Spurs ale vraj o Dybalu zabojujú aj v roku 2020.