Main Content

TRANSFER NEWS (9.9.): Kto bude hlavným cieľom Realu Madrid?

pondelok, 9. september 2019 06:37 | Autor: Jakub Vaverka

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neapol chce pre Ruiza novú zmluvu

Vedenie SSC Neapol je veľmi spokojné s výkonmi Fabiana Ruiza a taliansky klub by rád so svojou oporou predĺžil kontrakt. Jedným z dôvodov konania Partenopei je fakt, že okolo hráča krúži španielsky gigant Real Madrid.

Mbappé TOP cieľom pre Real Madrid

Real Madrid má v prestupovej politike jasno. Biely Balet si ako hlavný transferový cieľ určil francúzskeho reprezentanta a minuloročného majstra sveta Kyliana Mbappého. Mbappé je v drese PSG jedným z najväčších talentov súčasnosti.

Fernandes odíde v januári

Bruno Fernandes, ktorého letný prestup z portugalského Sportingu Lisabon do anglického Tottenhamu Hotspur bol na spadnutie, vraj v januári klub definitívne opustí. Favoritmi na jeho získanie sú Real Madrid a PSG.

Havertz na lane Juventusu

Kai Havertz, talentovaný mladík, ktorý podáva kvalitné výkony v drese nemeckého Bayeru Leverkusen v náročnej Bundeslige, už nie nie je iba v hľadáčiku anglického Liverpoolu, ale najnovšie ho chce aj Juventus Turín.

Giroud a Amerika?

Francúzsky zakončovateľ Olivier Giroud je šťastný v londýnskej Chelsea, ale v poslednom rozhovore nevylúčil, že na sklonku svojej futbalovej kariéry odíde do americkej Major League Soccer, ktorá ho vraj láka.

Nová zmluva pre Emersona

Taliansky reprezentant Emerson Moraes, ktorý v tejto sezóne predvádza výborné výkony v drese londýnskej Chelsea, by mohol dostať od klubového vedenia odmenu v podobe nového kontraktu. Zmluva by mala mať trvanie do roku 2024.