Main Content

Chystá sa zimná výmena medzi Juventusom a FC Barcelona?

sobota, 7. september 2019 08:05 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi a Ivan Rakitič
Lionel Messi a Ivan Rakitič | zdroj: TASR

Jeden vysedáva na lavičke v Barcelone, druhý bol vynechaný zo súpisky na Ligu majstrov v Turíne. Emre Can a Ivan Rakitič by sa mohli stať súčasťou zaujímavej zimnej výmeny.

Ivan Rakitič bol prakticky celé leto spájaný s odchodom z Camp Nou, pritom vždy keď mohol, povedal, že v metropole Katalánska je šťastný a nemyslí na prestup. Klub ho chcel použiť ako obetného baránka vo viacerých obchodoch. Chorvát nakoniec v tíme ostal.

Tréner Ernesto Valverde však vicemajstrovi sveta nedáva v tomto ročníku žiadne šance a budúcnosť Rakitiča v Barcelone sa otriasa v základoch. O nič lepšie na tom nie je nemecký futbalista Emre Can, ktorý neskrýval verejné rozčarovanie z toho, že ho Juventus Turín nezaradil na súpisku pre Ligu majstrov. 

Niekdajší hráč Liverpoolu sa cítil oklamaný, Stará Dáma mu vraj sľubovala niečo iné. Ani Rakitič ani Can nemajú dôvod na spokojnosť. Povráva, že by mohli zmeniť dresy už v januárovom prestupovom okne.

„Schyľuje sa k výmene medzi Juventusom Turínom a FC Barcelona. Do Serie A by putoval Chorvát Ivan Rakitič, do Barcelony nemecký stredopoliar Emre Can,“ Tuttosport. Rovnako tak však faktom ostáva, že by Katalánci radšej získali Federica Bernardeschiho, ktorého vraj Juve tiež ponúka na predaj.