Main Content

TRANSFER NEWS (7.9.): Nová zmluva pre Paula Pogbu?

sobota, 7. september 2019 07:35 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Láka Ronalda Španielsko?

Objavili sa informácie, podľa ktorých portugalskej hviezde Cristianovi Ronaldovi chýba španielska najvyššia súťaž La Liga. Rodák z ostrova Madeira odišiel v roku 2018 z Realu Madrid do Juventusu Turín, pričom počas budúceho leta by mohol nastať jeho prekvapivý návrat. Do akého klubu? To momentálne nevedno.

Mourinho vyčkáva

Nielen Ronaldovi sa opäť zachcelo hrať španielsku ligu. Rovnako na tom je aj portugalský tréner José Mourinho, ktorý je momentálne bez klubu a je analytikom televízie Sky Sports. The Special One by sa rád vrátil do Realu Madrid, v ktorom dokázal vyhrať španielsky titul.

Smalling natrvalo?

Údajne je veľmi reálne, že anglický obranca Chris Smalling, ktorý odišiel na ročné hosťovanie do talianskeho AS Rím, ostane v Serie A natrvalo. Vedenie Manchestru United totiž nemá v úmysle používať v budúcnosti jeho služby.

Nová zmluva pre Pogbu?

Paul Pogba chcel v lete opustiť Manchester United, ale nepodarilo sa mu to, pričom aktuálne to vyzerá, že by mohol francúzsky majster sveta z roku 2018 podpísať s Červenými Diablami nový kontrakt.

Inter ako priorita

Manželka útočníka Maura Icardiho, Wanda Nara, ktorý je zároveň jeho agentkou a pričinila sa o to, že jej manžel skončil na San Sire a rozhádala ho s klubovými šéfmi, prekvapivo povedala, že Inter bude pre Argentínčana vždy prioritou. Jej slovám sa nedá veriť.

Domáca náhrada

Objavili sa informácie, že ak španielsky brankár David De Gea nepodpíše s Manchestrom United novú zmluvu a rozhodne sa z klubu odísť, klub nebude kupovať drahú náhradu ale dá možnosť gólmanovi, ktorý bude z domácej akadémie.