Main Content

Hráč Manchestru United: Ak nevyhráme titul, bude to chyba trénera

piatok, 6. september 2019 10:29 | Autor: Jakub Vaverka

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer | zdroj: TASR

Srbský stredopoliar Nemanja Matič v úvode nového ročníka pod vedením trénera Solskjaera nehráva. Balkánec v službách Manchestru United sa rozhodol svoje názory prezentovať verejne.

O chabej forme Manchestru United sa toho popísalo až-až. Diabli vyhrali v novej sezóne len raz a už teraz strácajú sedem bodov na prvý Liverpool. Tréner Ole Gunnar Solskjaer doteraz v strede zálohy dôveroval dvojici Paul Pogba – Scott McTominay.

Nór takmer úplne odstavil Nemanju Matiča. „V prvých dvoch-troch zápasoch postavil tím bezo mňa. Pracujem tak tvrdo, ako môžem. Rešpektujem jeho rozhodnutie a je len a len na mne trénerovi dokázať, že urobil chybu,“ začal svoj prehovor.

„Nie je medzi nami nijaký problém. Povedal som mu, že s ním nesúhlasím, ale je to on, kto vyberá zostavu. Som vo futbale dlho a pravidelne som nastupoval približne desať rokov. Aby niekto mohol hrať, iný hráč musí sedieť,“ tvrdí Matič.

Otvorene hovorí o zodpovednosti Oleho Gunnara Solskjaera. „Tréner vyberá tím, ktorý by mal bojovať o titul. Ak titul nedokáže vyhrať, mal by sám tréner niesť zodpovednosť,zakončil svoje kritické vyjadrenia srbský reprezentant.