Main Content

Vráti sa Jadon Sancho do Premier League?

streda, 4. september 2019 07:23 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: TASR

Momentálne nie je veľa futbalistov z Anglicka, o ktorých sa hovorilo viac ako o Jadonovi Sanchovi. Hviezda Borussie Dortmund naznačila, že špekulovaný transfer do Premier League nemusí byť iba výplodom médií.

Sancho opustil Anglicko v roku 2017, kedy sa už nechcel prizerať na to, ako Manchester City nakupuje hotových hráčov miesto šance mladým. Odišiel do nemeckej Bundesligy, kde sa stal v drese Dortmundu jednou z najväčších hviezd súťaže.

19-ročný člen národného tímu Anglicka je neustále spájaný s Manchestrom United. Počas reprezentačnej pauzy tento ospevovaný mladík pre denník ​The Mirror priznal, že s myšlienkou návratu do Premier League sa pohrával.

„Neviem predpovedať budúcnosť, ale návratu do Premier League by som sa nebránil. Rovnako tak by mi nevadil odchod do La Ligy. Naozaj ale neviem,“ začal. „Som rád, že hrám – to je pre mňa najdôležitejšie. Pomáham tímu a každý deň sa učím.“

Prestupové špekulácie ho nevykoľajujú. „Snažím sa médiám neprikladať pozornosť. Ide mi o moju hru. Samozrejme, odchod do Nemecka ma zbavil časti mediálneho tlaku. Myslím si, že je to pre mňa dobré a pomáha mi to sústrediť sa,“ zakončil.