Main Content

TRANSFER NEWS (4.9.): Náhrada za De Geu, Neymar & Real Madrid

streda, 4. september 2019 07:19 | Autor: Jakub Vaverka

David de Gea
David de Gea | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar bol ponúknutý Realu

V závere prestupového obdobia sa mohol brazílsky útočník Neymar sťahovať z Parížu Saint-Germain do Realu Madrid. Aj keď samotný hráč chcel posilniť Barcelonu, jeho otec Neymar senior ponúkol svojho syna Merengues. Real dohodu neprijal, pretože PSG chcelo Viniciusa.

Eriksen chcel odísť

Christian Eriksen priznal, že v letnom prestupovom období bol jeho možný odchod z Tottenhamu Hotspur reálnou záležitosťou. Dánsky stredopoliar ale nakoniec z Londýna neodišiel. Bývalý futbalista Paul Merson si myslí, že aktuálne je nereálne, aby podpísal nový kontrakt.

Oblak miesto De Geu?

Ak sa Manchestru United nepodarí dohodnúť so španielskym brankárom Davidom De Geom na novom kontrakte, klub sa pokúsi ako jeho náhradu na Old Trafford priviesť Slovinca Jana Oblaka z Atlética Madrid.

Sklamaní Rojiblancos

Atlético Madrid má za sebou výborné prestupové obdobie, v ktorom sa Rojiblancos podarilo získať napríklad Trippiera zo Spurs alebo Felixa z Benficy Lisabon. V posledný deň prestupového obdobia mohol do Madridu prísť aj Mauro Icardi z Interu Miláno, ale Argentínčan si nakoniec vybral parížske PSG.

Neville trénerom USA?

Phil Neville, bývalý futbalista Premier League, ktorý sa preslávil hlavne v liverpoolskom Evertone, by mohol ako tréner pokračovať v Spojených štátoch amerických. O jeho služby vraj má záujem ženská americká reprezentácia.

Dlhšie prestupové okno

Kluby Premier League sú za to, aby sa prestupové okno v Anglicku nekončilo pred začiatkom ligového ročníka, ale v úvode septembra, ako v ostatných TOP ligách. Anglická liga by mohla transfer deadline predĺžiť do prvého septembra.