Main Content

TRANSFER NEWS (3.9.): Škrtel, Icardi, Navas, Areola, Kalinič a ďalší

utorok, 3. september 2019 08:09 | Autor: Jakub Vaverka

Martin Škrtel
Martin Škrtel | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Škrtel opäť do Turecka

Po nečakane rýchlom konci Martina Škrtala v Atalante Bergamo si našiel bývalý kapitán slovenskej reprezentácie útočisko v tureckom Basaksehir Istanbul. Podrobnosti sa dočítate tu.

Icardi posilou Paríž St. Germain

Azda najzaujímavejší transfer urobil Paríž St. Germain s Interom Miláno. Dohodli sa totiž na ročnom hosťovaní v Interi nechceného hviezdneho útočníka Maura Icardiho. PSG v rámci dohody získal aj opciu na trvalý prestup. Podrobosti o dohode medzi Interom a PSG sa dočítate v tomto článku.

Navas do Ligue 1

Kostarický brankár Keylor Navas opustil Real Madrid. Chce pravidelne chytávať a upútal ho záujem parížskeho PSG. Navas sa stane v Parku Princov brankárskou jednotkou, pričom kouč Bieleho Baletu Zidane z jeho odchodu nie je nadšený.

Nová dvojka Realu

Opačným smerom, z Paríža do Madridu, odchádza spoľahlivý brankár Parížu Saint-Germain Areola. Očakáva sa, že v hlavnom meste Španielska bude robiť brankársku dvojku belgickému gólmanovi Thibautovi Courtoisovi.

Kalinič do Talianska

Nikola Kalinič, kontroverzný Chorvát, ktorý predčasne skončil na minuloročných MS, opúšťa španielsky klub Atlético Madrid. Niekdajší talent, ktorý hral aj v anglickom Blackburne, odchádza do Serie A, vybralo si ho AS Rím.

Duncan do Serie A

Dočkal sa. Mladík Bobby Duncan, ktorý chcel opustiť Liverpool sa dočkal odchodu z Anfield Road. Dohodol sa s Fiorentinou, kde by mal dostať šancu, čo dokáže. The Reds za jeho služby získajú približne dva milióny libier.

PSG chcelo Viniciusa

Paríž Saint-Germain sa snažil v posledný deň prestupového obdobia predať Neymara do Realu Madrid a získať na oplátku peniaze a Brazílčana Viniciusa, ale vedenie Merengues tento obchod rezolútne odmietlo.

Rafinha na hosťovanie

Vedenie FC Barcelona predĺžilo kontrakt s brazílskym stredopoliarom Rafinhom a následne ho poslalo na ročné hosťovanie do konkurenčnej Celty Vigo. Vo Vigu bude Rafinha spoluhráčom slovenského záložníka Stanislava Lobotku.