Main Content

TRANSFER NEWS (2.9.): Zlatan Ibrahimovič do SSC Neapol?

pondelok, 2. september 2019 07:35 | Autor: Jakub Vaverka

Zlatan Ibrahimovič
Zlatan Ibrahimovič | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Hernandez do Španielska?

V úplnom závere letného prestupového obdobia sa španielsky celok FC Sevilla zaujíma o mexického útočníka Javiera Hernandeza, ktorý je hráčom anglického West Hamu United. Chicharito by sa vraj odchodu nebránil.

Rakitič ostane

Tréner Ernesto Valverde sa snaží nekomentovať otázky novinárov na tému zotrvanie Ivana Rakitiča v FC Barcelona, ale faktom je, že aj keď chorvátsky reprezentant v tejto sezóne zatiaľ nehráva, z Camp Nou by sa sťahovať nemal.

Návrat Ibrahimoviča?

Tréner talianskeho SSC Neapol Carlo Ancelotti sa vraj pohráva s možnosťou, že by do kádra Partenopei získal švédskeho veterána Zlatana Ibrahimoviča, ktorý aktuálne oblieka dres amerického Los Angeles Galaxy.

De Gea na predaj

Prekvapujúce správy prišli z Manchestru. Vedenie Manchestru United je vraj pripravené pokračovať v prestavbe kádra, pričom tréner Ole Gunnar Solskjaer sa nebráni ani predaju španielskeho brankára Davida De Geu.

Zaha dúfa

Útočník Wilfried Zaha sa stále nezmieril s tým, že musí ostať v Crystal Palace. Ofenzívna hviezda The Eagles verí, že v posledný deň prestupového obdobia vyjde jeho odchod do Ligue 1, kde sa o jeho služby zaujíma Paríž Saint-Germain.

Interes o Vertonghena

Údajne je veľký záujem o služby skúseného belgického obrancu Jana Vertonghena, ktorý aktuálne oblieka dres londýnskeho Tottenhamu Hotspur. Z kádra Spurs by ale minimálne do konca kalendárneho roka nemal odísť.