Main Content

Získa Borussia Dortmund mladíka z Liverpoolu FC?

nedeľa, 1. september 2019 07:40 | Autor: Jakub Vaverka

Borussia Dortmund
Borussia Dortmund | zdroj: internet

Nemecký celok Borussia Dortmund môže byť únikovou cestou pre anglického mladíka Bobbyho Duncana, ktorý má problémy v Liverpoole.

Pred pár dňami sme sa od Saifa Rubieho, agenta talentovaného Bobbyho Duncana, dozvedeli, že s ním v Liverpoole zle zaobchádzajú. Dokonca padli obvinenia zo psychickej šikany. The Reds sa k celej veci nechceli vyjadrovať. Vydali len vyhlásenie, že sa od obvinení dištancujú.

Nech už je pravda kdekoľvek, faktom ostáva, že medzi 18-ročným bratrancom Stevena Gerrarda a klubom z Anfield Road sa niečo stalo. Duncan trvá na tom, že chce z Liverpoolu odísť, ale vyzeralo to, že nie je kde.

Podľa ​Liverpool Echo to už neplatí. „Pomocnú ruku by Bobbymu Duncanovi z Liverpoolu FC mohli poskytnúť v Nemecku. Záujem o jeho služby má Borussia Dortmund,“ informuje lokálny liverpoolsky plátok.

Odchod do Bundesligy by pre mladíka, ktorý nemá v Liverpoole reálnu šancu hrať, bol darom z nebies. Nemecko je v poslednom období obľúbenom destináciou pre mládež z Anglicka, ktorá sa buď v Premier League nepresadila alebo nedostala príležitosť.