Main Content

TRANSFER NEWS (1.9.): O Pogbovi rozhodnuté. Elneny proti Slovanu?

nedeľa, 1. september 2019 07:32 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Neymar nepríde

Španielske plátky hlásajú, že Paríž Saint-Germain a FC Barcelona sa NEDOHODLI na návrate útočníka Neymara do La Ligy, pričom o tomto rozhodnutí mal informovať aj brazílsky útočník svojich bývalých spoluhráčov cez sociálne siete.

Neymar sa nevzdáva

Aj napriek nepodareným rozhodnutiam medzi PSG a Barcelonou sa rozhodol pred pondelkovou uzávierkou prestupov vstúpiť do celej veci samotný Neymar. Brazílčan je vraj ochotný z vlastného vrecka parížskemu klubu zaplatiť 20 miliónov eur, len aby mohol odísť späť na Camp Nou.

Eriksen čoskoro

Prestupová sága okolo Christiana Eriksena skončí pred dnešným derby o severný Londýn. Tottenham dnes nastúpi proti Arsenalu, pričom kouč Spurs Mauricio Pochettino povedal, že ak Dán neodíde pred týmto zápasom, ostane v Londýne minimálne do januára.

Elneny do Turecka

Mohamed Elneny odchádza z londýnskeho Arsenalu. Elneny bude v prebiehajúcom ročníku hosťovať v tureckej lige v drese BJK Besiktas. Besiktas je súperom slovenského majstra Slovana Bratislava v skupine Európskej ligy.

Pogba ostáva

Francúzsky stredopoliar Paul Pogba ostáva v Manchestri United a neodíde do Realu Madrid a ani do Juventusu Turín. Na tlačovej konferencii to potvrdil tréner Red Devils Ole Gunnar Solskjaer. Aj on už má prestupových špekulácií po krk.

Zidane nič nevylučuje

Tréner Realu Madrid Zinedine Zidane pripustil, že pred koncom letného prestupového obdobia sa ešte môže stať čokoľvek. Denník Marca uvádza, že Biely Balet má na nové posily aktuálne vyčlenených ešte 155 miliónov eur.