Main Content

MS 2010: Ronaldinho chce hrať na MS a plánuje ich aj vyhrať

streda, 21. apríl 2010 12:32 | Autor: TASR

MS 2010: Ronaldinho chce hrať na MS a plánuje ich aj vyhrať
MS 2010: Ronaldinho chce hrať na MS a plánuje ich aj vyhrať | zdroj: SITA

Futbalista AC Miláno Ronaldinho chce hrať na majstrovstvách sveta v JAR a verí, že o svojej výkonnosti presvedčí aj trénera brazílskej reprezentácie Dungu.

Ronaldinho chýbal v posledných nomináciách päťnásobných majstrov sveta, keďže Dunga nad individuálne majstrovstvo vyzdvihuje tímového ducha. "Pôjdem na majstrovstvá sveta a vyhrám ich. Mal som v národnom mužstve isté problémy, ale to nebola moja chyba. Neviem si predstaviť, že by boli majstrovstvá sveta bez Ronaldinha na ihrisku. Pomyslenie, že by som nenastúpil, sa mi zdá nemožné. Cítil by som sa veľmi zle. Môžem bezpečne povedať, že urobím moju krajinu na svetovom šampionáte hrdou a so spoluhráčmi ho vyhráme," povedal Ronaldinho v rozhovore týždenník Chi.

Aj napriek faktu, že sa mu v AC Miláno darí, väčšina odborníkov si myslí, že Dunga do kádra Ronaldinha nepovolá. Brazílčania na ostatnom šampionáte vypadli vo štvrťfinále s Francúzskom aj napriek tomu, že mali vo svojom strede skvelých hráčov. "Už to nie je o veľkých menách," reagoval na toto konštatovanie Dunga.