Main Content

Dohodnuté: Inter podpíše Alexisa už v nasledujúcich hodinách!

streda, 28. august 2019 11:22 | Autor: Timotej Gašper

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez | zdroj: TASR

Nekončná sága bude už čoskoro minulosťou.

Týždne ba až mesiace sa špekulovalo, ako bude vyzerať nasledujúca sezóna pre čilského krídelníka z Manchestru United. Alexis Sánchez prežíval na Old Trafford osobné o herné peklo, keďže od svojho príchodu z Arsenalu nedokázal ani čiastočne naplniť očakávania, aké naň malo vedenie či fanúšikovia.

Teraz je však všetko skoro na konci. Sky Sports aj uznávaný futbalový reportér Fabrizio Romano sa zhodujú v názore, že Alexis priletí už dnes (streda) okolo obeda do Milána, kde podstúpi základnú zdravotnú prehliadku a podpíše s Interom zmluvu o hosťovaní na dobu 10 mesiacov. Ako uvádza správa od Sky Sports, kluby sa po týždňoch špekulácií a rokovaní konečne dohodli na rozdelení platu, čo bolo kameňom úrazu predošlých rokovaní. Inter si podľa informácií nevyžiadal žiadnu opciu a nemá teda záujem o možné odkúpenie čilského ofenzívneho futbalistu. 

Čo sa teda týka financií, Inter zaplatí z Alexisovo desaťmesačného platu 5 miliónov eur, pričom 7 miliónov eur ostane na starosti Manchestru United. Je teda veľmi pravdepodobné, že v krátkom časovom úseku sa presunie z Manchestru United do Interu už druhý hviezdny hráč.