Main Content

TRANSFER NEWS (26.8.): Mourinho čaká na odchod Zidanea z Realu Madrid

pondelok, 26. august 2019 09:56 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Mourinho čaká na Real Madrid

Anglické médiá tvrdia, že portugalský tréner José Mourinho nepodpísal s nikým kontrakt, pretože cíti, že Zinedine Zidane nebude po svojom návrate do Realu Madrid úspešný a čoskoro dostane výpoveď. Mourinho by sa rád vrátil do Bieleho Baletu.

Chelsea sleduje Tima Wernera

Londýnska Chelsea je jedným z klubov, ktoré sledujú nemeckého útočníka Tima Wernera. Werner je hráčom RB Lipsko a patrí medzi najväčšie hviezdy Bundesligy. Modrí budú môcť nakupovať až budúce leto, ale k predbežnej dohode by mohlo prísť v januári.

Barcelona nezíska Neymara

Španielsky plátok Mundo Deportivo tvrdí, že predstavitelia FC Barcelona si myslia, že v tomto prestupovom období nezískajú brazílskeho útočníka Neymara. Rokovania s PSG sú totiž momentálne na bode mrazu.

Dembélé ako súčasť dohody

Jedným z dôvodov má byť fakt, že PSG nechce akceptovať Neymarove hosťovanie, ale chce ho predať natrvalo. Najnovšie vraj okrem hráča a peňazí Parížania požadujú dvojročné hosťovanie francúzskeho útočníka Ousmanea Dembélého.

Rakitič a Juventus Turín?

Chorvátsky stredopoliar Ivan Rakitič je v závere letného prestupového obdobia na odchode z FC Barcelona. Predstavitelia katalánskeho veľkoklubu sa mali stretnúť so zástupcami Juventusu Turín. Práve Stará Dáma je favoritom na získanie tohto Chorváta.

Dybala na lane PSG?

Vedenie Parížu Saint-Germain hľadá nového útočníka, pričom do úvahy pripadá argentínsky zakončovateľ Paulo Dybala z Juventusu Turín. Aj tréner Maurizio Sarri priznal, že La Joya je jedným z hráčov, ktorí by mohli klub opustiť.