Main Content

TRANSFER NEWS (25.8.): Získa Liverpool super mladíka z Nemecka?

nedeľa, 25. august 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Liverpool FC
Liverpool FC | zdroj: YouTube

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Získať Dybalu nie jednoduché

Argentínsky útočník Paulo Dybala bol počas tohto letného prestupového obdobia spájaný s niekoľkými klubmi, ale aktuálne to vyzerá tak, že ostane v Juventuse Turín. Vzhľadom na čiastku, ktorú zaňho Zebry chcú, jeho kúpa nie je jednoduchá.

Vidal má dvere otvorené

Ak má Arturo Vidal v záujme odísť z FC Barcelona, klubové vedenie mu v prestupe nebude brániť. Všetko je v tomto momente na čilskom reprezentantovi, ktorý má vraj vo viacerých talianskych kluboch otvorené dvere.

Kanté je vraj v centre pozornosti

Bulvárne plátky z Anglicka špekulujú o možnostiach N´Gola Kantého, ktorý by vraj mohol opustiť Chelsea. Francúzsky stredopoliar je spájaný s niekoľkými veľkoklubmi, ale samotný záložník je šťastný v Chelsea a nechystá sa odísť.

Llorente nepríde do United

Fernando Llorente je po konci v anglickej lige v drese Tottenhamu Hotspur bez klubu, ale špekulovalo sa, že by mohol posilniť Manchester United. Aktuálne ale vyzerá málo pravdepodobne, že by ho Červení Diabli získali.

Kai Havertz do Liverpoolu?

20-ročný talent Kai Havertz, ktorý sa vo veľmi dobrom svetle ukázal v nemeckej Bundeslige v drese Bayeru Leverkusen, by vraj mohol budúci rok odísť do anglickej Premier League. Veľký záujem o jeho služby má mať tréner LFC Jurgen Klopp.