Main Content

TRANSFER NEWS (24.8.): Barcelonský prezident by mal zabrať

sobota, 24. august 2019 08:07 | Autor: Jakub Vaverka

Josep Maria Bartomeu
Josep Maria Bartomeu | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bartomeu musí zabrať

Španielske médiá sa zhodujú, že ak chce Barcelona získať brazílskeho útočníka Neymara z Parížu Saint-Germain musí sa do celej veci zapojiť aj prezident katalánskeho veľkoklubu José Maria Bartomeu. Údajne by to mohlo pomôcť.

Navas by odísť nemal

Kormidelník Realu Madrid Zinedine Zidane povedal, že si momentálne nevie predstaviť, že by kostarický brankár Keylor Navas odišiel z hlavného mesta Španielska. Navas ale chce pravidelne chytať, pretože jednotkou RM je Thibaut Courtois.

Lampard neočakáva odchody

Kouč Chelsea Frank Lampard na tlačovej konferencii povedal, že do konca prestupového obdobia neočakáva výrazné odchody z kádra Modrých. Lampard je spokojný s kádrom, ktorý má k dispozícii a je rád, že môže s týmito hráčmi spolupracovať.

Batshuayi je potrebný

Belgický útočník Michy Batshuayi, ktorý bol spájaný s odchodom z Chelsea niekoľko týždňov, by podľa slov Franka Lampard nemal zo Stamford Bridge odísť. Anglický tréner hovorí, že Michy je pre The Blues potrebný hráč.

Prebiehajú rokovania o Alexisovi

Tréner Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer priznal, že momentálne prebiehajú rokovania o budúcnosti čilského útočníka Alexisa Sancheza. Sanchez je na odchode do Interu Miláno, ale United sa s talianskym klubom zatiaľ nedohodli.

Eriksen sa sťahovať nebude

Christian Eriksen bude podľa všetkého pokračovať v Tottenhame Hotspur aj po konci letného prestupového obdobia. Dánsky reprezentant bol spájaný s transferom do Realu Madrid či Juventusu Turín, ale k dotiahnutiu transferu doposiaľ nedošlo.