Main Content

Ohlasy gréckych médií na víťazstvo Slovana nad PAOK-om

piatok, 23. august 2019 10:38 | Autor: TASR

ŠK Slovan Bratislava
ŠK Slovan Bratislava | zdroj: TASR

Bratislava 23. augusta (TASR) - Ohlasy gréckych médií na víťazstvo futbalistov ŠK Slovan Bratislava vo štvrtkovom prvom stretnutí play off Európskej ligy doma nad PAOK Solún 1:0:

gavros.gr: "Našťastie máme čísla, ktoré ukážu pravdu. PAOK nemôže hrať v Európe, nemá na to tím, čo sa potvrdilo aj na Slovensku. Slovan Bratislava vyhral 1:0 a spravil prvý krok do Európskej ligy."

metrosport.gr: "Nálepka nezdolaného vás nepošle do skupinovej fázy. Hráči PAOK musia byť otrasení po zvláštnej prehre v Bratislave."

sport24.gr: "Pre Slovan Bratislava a jeho hráčov nie je na zahodenie, že si môžu siahnuť na dno síl a prebojovať sa do Európskej ligy namiesto PAOK. Podstatné však je, že tím Abela Ferreiru urobil presne to, čo nemal. Dal súperovi nádej a navnadil ho."

Hellas Football (twitter): "Futbalisti PAOK sa držali za hlavu po tom, ako utrpeli šokujúcu prehru 0:1 so Slovanom Bratislava. Väčšina hráčov a tréner však po zápase prízvukovali, že ešte nie je koniec."

paokfc.gr: "Studená sprcha. PAOK utrpel v Bratislave nespravodlivú prehru 0:1 so Slovanom Bratislava po šťastnom góle vo štvrtej minúte nadstaveného času."

agonasport.com: "Nádeje PAOK na kvalifikáciu do skupinovej fázy Európskej ligy sa naštrbili vo štvrtok, keď inkasoval gól v nadstavenom čase od Slovana Bratislava."