Main Content

TRANSFER NEWS (23.8.): Výprava Realu v Paríži. PSG loví v Premier League

piatok, 23. august 2019 08:57 | Autor: Jakub Vaverka

Harry Kane oslavuje gól so Sergom Aurierom
Harry Kane oslavuje gól so Sergom Aurierom | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

United chcú Llorenteho

Manchester United chce získať nového útočníka aj napriek tomu, že v Anglicku skončilo letné prestupové obdobie. Diabli sa zamerali na veterána Fernanda Llorenteho, ktorý je momentálne bez zmluvy, a teda by ho Devils mohli získať.

Aurier do PSG?

Tottenham Hotspur čelí ďalšej strate obrancu. Denník The Sun špekuluje o tom, že Serge Aurier by mohol v závere letného prestupového obdobia odísť do francúzskej Ligue 1. Záujem o jeho služby má tamojší majster PSG.

Výprava Realu v Paríži

Momentálne sa má nachádzať výprava Realu Madrid v Paríži, kde sa snaží dotiahnuť prestup Neymara. Paríž Saint-Germain je zatiaľ neoblomný a i keď chce Brazílčan zmeniť dres, odmietajú ho pustiť nevýhodne.

Navas chce odísť

Brankár Realu Madrid Keylor Navas odkázal vedeniu Bieleho Baletu, že chce odísť. Kostaričan totiž nechce sedávať na lavičke. Záujem o jeho služby má mať parížske PSG, pričom vylúčený nie je ani jeho odchod do Talianska.

Kubo na hosťovaní

Takefusa Kubo mal sympatickú letnú prípravu, ale Real Madrid sa ho aj napriek tomu rozhodol poslať na ročné hosťovanie. Talentovaný Japonec bude hosťovať v Reale Mallorca, u nováčika španielskej najvyššej súťaže.

Lanzini chce ostať

Manuel Lanzini bol v tomto prestupovom období neraz spájaný s odchodom z West Hamu United. Samotný hráč sa ale vyjadril, že by rád ostal v Londýne v kádri The Hammers. Aktuálne s WHU rokuje o novom kontrakte.