Main Content

TRANSFER NEWS (22.8.): Hráč Liverpoolu na odchode do Nemecka, šialenstvo okolo Neymara

štvrtok, 22. august 2019 09:38 | Autor: Jakub Vaverka

FC Liverpool
FC Liverpool | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Odmietnutá lukratívna ponuka

Paríž Saint-Germain podľa francúzskych médií odmietol ponuku Realu Madrid za Neymara. Biely Balet Parížanom ponúkal 100 miliónov eur, Keylora Navasa, Garetha Balea a Jamésa Rodrigueza. Francúzsky majster chce za Brazílčana peniaze.

Hosťovanie pre Barcelonu?

Aj keď PSG chce za Neymara peniaze a chce ich hneď, vedenie FC Barcelona sa stále spolieha na to, že predstaviteľov francúzskeho klubu presvedčí na ročné hosťovanie s následnou opciou. Barca do PSG nepošle nijakého zo svojich hráčov. 

Lovren a Bundesliga

Chorvátsky reprezentant Dejan Lovren, ktorý sa ocitol v Liverpoole na vedľajšej koľaji, by mohol v závere letného prestupového obdobia odísť do nemeckej Bundesligy. Záujem o jeho služby prejavil Bayer Leverkusen.

Sancho TOP cieľ

Denník The Sun uvádza, že Jadon Sancho bude hlavným zimným prestupovým cieľom Manchestru United. Červení Diabli sledujú anglického reprezentanta dlhodobo, Sancho podáva vynikajúce výkony v nemeckej Borussii Dortmund.

Zappacosta predĺžil a odišiel

Londýnska Chelsea predĺžila kontrakt s odpisovaným obrancom Davidem Zappacostom a následne ho poslala na ročné hosťovanie do AS Rím. Bek bude v Taliansku hrávať, pričom na Stamford Bridge by sa ledva zmestil do zápasovej nominácie.

Slimani na hosťovanie

Islam Slimani, ktorý cez víkend chýbal v zostave Leicestru City proti Chelsea, skompletizoval svoj odchod z anglickej Premier League. Skúsený alžírsky reprezentant odišiel do Ligue 1, kde bude hosťovať v AS Monako.