Main Content

PREMIER LEAGUE NEWS (19.8.): Skvelý Leicester, privítanie Lamparda a splnený sen

pondelok, 19. august 2019 11:00 | Autor: Jakub Vaverka

César Azpilicueta
César Azpilicueta | zdroj: © TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z najpopulárnejšej futbalovej ligy na svete - anglickej Premier League.

SHEFFIELD: Sheffield United má po návrate medzi elitu prvé víťazstvo. Blades doma porazili Crystal Palace najtesnejším rozdielom 1:0.

CHELSEA: Chelsea nedokázala vyhrať ani v druhom ligovom zápase, doma iba remizovala s Leicestrom 1:1. O góly sa postarali Mount a Ndidi.

CHELSEA: Mason Mount, ktorý je súčasťou Chelsea od detstva, povedal, že dať gól na Stamford Bridge je preňho veľmi špeciálny pocit. (Sky Sports)

CHELSEA: Vrelé privítanie na Stamford Bridge čakalo aj Franka Lamparda, ktorý sa vrátil na miesta, kde sa stal klubovou legendou. (Sky Sports)

CHELSEA: Modrí majú po dvoch kolách novej sezóny na konte jeden bod a nepriaznivé skóre 1:5.

CHELSEA: Kritika sa valí hlavne na plecia kapitána Cesara Azpilicuetu. V úvode ročníka nepodáva výkony, aké sa od neho očakávajú a je aj pri inkasovaných góloch.

LEICESTER: Leicester nezačal v Londýne dobre, ale následne zlepšil svoju hru a s dvojciferným počtom striel v druhom polčase mohol aj vyhrať.

MANCHESTER UNITED: Útočník Manchestru United Alexis Sanchez je spájaný s odchodom do talianskeho Interu Miláno. (Sky Sports)