Main Content

LA LIGA NEWS (19.8.): Vandali v Madride, problémy s Griezmannom

pondelok, 19. august 2019 10:59 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

REAL MADRID: Jednou z hlavných úloh Raúla, ako trénera Realu Madrid B, je spevnenie obrany, ktorá bola v minulej sezóne krehká. (Marca)

REAL MADRID: Obranca Sergio Ramos podľa španielskych médií zapracoval na svojej angličtine, ktorá je na pomerne kvalitnej úrovni. (Marca)

REAL MADRID: Lucas Vazquez bol v minulej sezóne často kritizovaný, úvod ročníka mu ale vyšiel – herne aj gólovo. (Marca)

BARCELONA: Bývalý poradca Antoinea Griezmanna prezradil, že Barcelona s hráčom rokovala už vo februári, čo by klubu mohlo spôsobiť problémy. (Marca)

BARCELONA: Victor Valdés zatiaľ počúva na svoju adresu ako tréner jedného z mládežníckych tímov FC Barcelona len pochvaly. Tím hrá ofenzívne a vyhráva. (Marca)

BARCELONA: Philippe Coutinho je veľmi rád, že sa mu podarilo opustiť Barcelonu a môže byť súčasťou Bayernu Mníchov. (Marca)

ATLÉTICO: Atlético Madrid vstúpilo do nového ročníka víťazne. Rojiblancos doma po góle Moratu porazili Getafe 1:0. (Marca)

ATLÉTICO: Vandali pred začiatkom stretnutia zničili jednu z plakiet pred štadiónom Wanda Metropolitano. (Marca)