Main Content

Bénes vie, prečo sa jeho tímu nepodarilo zdolať Schalke: Je škoda, že sme nezvíťazili

nedeľa, 18. august 2019 16:23 | Autor: TASR

Lászlo Bénes
Lászlo Bénes | zdroj: © TASR

Mönchengladbach 18. augusta (TASR) - Slovenský futbalový stredopoliar László Bénes absolvoval celých 90 minút v drese jeho Borussie Mönchengladbach v sobotňajšom domácom zápase 1. kola nemeckej ligy so Schalke 04 Gelsenkirchem. Súboj sa skončil bezgólovou remízou a reprezentanta SR po ňom mrzelo, že domáci v ňom nezabodovali naplno.

"Je škoda, že sme nezvíťazili. Ale odovzdali sme všetko, čo v nás bolo. Náš celkový výkon bol dobrý, ale potrebujeme si zanalyzovať, čo všetko musíme urobiť v najbližších týždňoch, aby sme sa ešte zlepšili," citovala webová stránka Borussie 21-ročného Bénesa, ktorý v 57. minúte inkasoval žltú kartu.

Domáci mali viac držania lopty aj streleckých pokusov, nedokázali však strhnúť víťazstvo na svoju stranu. "Myslím si, že sme mali málo finálnych prihrávok a tie šance, ktoré sme aj mali, sme nevyužili. Ale stále sme len na začiatku ligy, teraz ideme do Mainzu a dúfam, že tam získame tri body," povedal futbalista, ktorý celkovo za M'gladbach odohral 11 bundesligových zápasov a strelil v nich jeden gól. V uplynulej sezóne hosťoval v druholigovom Holstein Kiel, za ktorý v pätnástich ligových zápasoch strelil dva góly.