Main Content

TRANSFER NEWS (18.8.): Pogba chce odísť, Bale ostane, Lampard má jasno

nedeľa, 18. august 2019 13:31 | Autor: Jakub Vaverka

Paul Pogba
Paul Pogba | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Bale ostane

Aktuálne to vyzerá, že Gareth Bale ostane v Reale Madrid. Zinedine Zidane ho prakticky celé leto posielal z Bieleho Baletu preč, ale waleský reprezentant včera nastúpil v základnej zostave proti Celte Vigo a patril medzi najlepších hráčov na ihrisku.

Ostane aj Jamés

Vo veľmi podobnej situácii ako vyššie spomínaný Gareth Bale bol aj Jamés Rodriguez, ktorý bol spájaný s odchodom do talianskeho SSC Neapol, ale aktuálne to vyzerá, že zotrvá v španielskej metropole minimálne rok.

Pogbov brat prezrádza

Pogbov brat prezrádza na svojho brata, že v týchto dňoch spolu so svojím agentom pracuje na tom, aby odišiel z Manchestru United. Francúzskeho majstra ale tlačí čas, pretože prestupové obdobie končí už o necelé dva týždne.

Ak neodídu, nezahrajú si

Frank Lampard, tréner Chelsea, nenúti Tiemoua Bakayoka a Davidea Zappacostu, aby odišli zo Stamford Bridge, ale na základe letnej prípravy im dal jasne najavo, že si v prvom mužstve nezahrajú. Bakayoko je spájaný s odchodom do Francúzska a Talianska, Zappacosta s prestupom do talianskej Serie A.

Rafinha nemá záujemcov

Brazílsky stredopoliar Rafinha mal odísť do Valencie, ale klub ho na poslednú chvíľu neangažoval kvôli častým zraneniam. Rafinha tak ostáva v Barcelone, ale stále viac a viac sa špekuluje o tom, že výkonnostne už nemá na to, aby hrával za FCB.

Coutinho za 140M

Barcelona môže na odchode Philippea Coutinha zarobiť až 140 miliónov eur, pretože hosťovanie Brazílčana v Bayerne Mníchov bude stáť 20 miliónov a ak ho budú chcieť Bavori angažovať natrvalo, budú musieť zaplatiť ďalších 120M.