Main Content

Solksjaer povzbudzuje káder United: Každý má rovnakú šancu

sobota, 17. august 2019 13:24 | Autor: Timotej Gašper

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer | zdroj: TASR

V Manchestri United má podľa trénera každý hráč šancu na úspech. 

Aj keď sa v prvom zápase tešili priaznivci United z vysokej výhry 4:0 nad Chelsea, výkon „Red Devils“ nebol podľa slov trénera Solksjaera či odborníkov ideálny. Chelsea mala viacero príležitostí, pričom viacero šancí skončilo na žrdi brány Davida de Geu. Výsledok bol však jednoznačný a pre klub z Old Trafford to bola na úvod novej sezóny skvelá výhra. Teraz na United čaká náročný súper z Wolverhamptonu, ktorý patrí k možným obrovským prekvapeniam práve prebiehajúcej sezóny. 

Manchester United sa napriek peripetiám a turbulentným momentom z druhej polovice sezóny 18/19 dokázal v lete 2019 udržať v dobrej kondícií, klub obišli výraznejšie zmeny a o svoju stoličku neprišiel ani nórsky tréner Ole Gunnar Solskjaer. Do klubu naopak zavítali navrátilci z hosťovaní a nové tváre Aaron Wan-Bissaka,Daniel Jamesči nový najdrahší stopér na svete, Harry Maguire„Chalani majú každý deň príležitosť dokázať, že nosia tento dres a sú súčasťou tohto klubu a projektu právom. A ak chcete byť súčasťou tohto klubu, musíte každodenne odovzdať všetko. Maximálna koncentrácia a profesionálny prístup evidujem od začiatku prípravy na každom jednom hráčovi v tíme, čo je pre mňa naozaj výzvou a povzbudením,“načal Ole Gunnar Solskjaer o aktuálnom kádri. 

Najnovšie čaká na Manchester United vytrvalý Wolverhampton a tím Ole Gunnar Solskjaera musí byť špičkovo pripravený nielen po technickej stránke, ale aj po tej fyzickej. „Od prvého dňa sa veľa očakávalo. Všetci hráči boli na 100% pripravení a som veľmi šťastný, ako sa niektorí chalani postavili k situácií, že ich meno sa neobjavilo v základnej zostave proti Chelsea. Zápasov je veľa a sezóna je dlhá a náročná, každý má rovnakú šancu a je aj na mne, aby som vedel s takým tímom dobre pracovať,“ zakončil povzbudivé slová nórsky tréner.