Main Content

TRANSFER NEWS (17.8.): Odišiel Coutinho, príde Neymar? Zbaviť sa Sancheza je náročné

sobota, 17. august 2019 12:54 | Autor: Jakub Vaverka

Alexis Sanchez
Alexis Sanchez | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Nová zmluva pre Džeka

Bosniacky útočník Edin Džeko nakoniec neodíde do Interu Miláno, ale ostane v talianskom AS Rím. S Vlkmi, v drese ktorých je podľa svojich slov spokojný, podpísal nový trojročný kontrakt. Džeko patril v minulej sezóne medzi najväčšie ofenzívne opory Rimanov.

Coutinho do Nemecka

Bayern Mníchov a FC Barcelona skompletizovali hosťovanie Philippea Coutinha, ktorý bude pôsobiť v Bundeslige. Po roku sa môže hosťovanie zmeniť na trvalý prestup, Bavori by za Brazílčana museli poslať do Barcelony 120 miliónov eur.

Problémy s Alexisom

Manchester United robí, čo môže, aby v tomto letnom prestupovom období poslal preč čilského útočníka Alexisa Sancheza, ale aj keď to vyzeralo, že odíde do AS Rím, nakoniec to padlo. Problémom je fakt, že Čiľan v Anglicku zarába 500 000 týždenne.

Pogba chce odísť

Paul Pogba chce odísť do Realu Madrid a Real Madrid ho chce z Manchestru United vykúpiť, ale predstavy Bieleho Baletu a Red Devils sú stále ďaleko od spoločnej dohody. Aktuálne to vyzerá tak, že Pogba ostane v Premier League.

Chelsea rieši predaje

Tréner Chelsea Frank Lampard dal v úvode ročníka jasne najavo s kým ráta a s kým nie, pričom nové kluby si hľadajú Davide Zappacosta a Tiemoue Bakayoko. Prvý menovaný by mohol odísť natrvalo, druhý minimálne na hosťovanie.

Neymar reálnejší

Po tom, čo sa Barcelona zbavila Coutinha a španielske médiá vo veľkom kritizujú Dembélého, je stále viac a viac reálnejšie, sa v tomto prestupovom období vráti do Barcelony z parížskeho PSG brazílsky útočník Neymar. Rokovania budú pokračovať v pondelok.